Nauczyciele z całej Polski szkolili się w Dwójce
W Zespole Szkół Nr 2 im. Tadeusza Kościuszki w Garwolinie odbyło się szkolenie nauczycieli branży gastronomicznej z terenu całego kraju, którego organizatorem było Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, a koordynatorem Małgorzata Pawlonka.
Trzydniowe szkolenie rozpoczęło się 22 października. Na uroczystą inaugurację przybyli: Ryszard Winter- dyrektor KCER w Brwinowie, Marzena Świeczak- Burmistrz Miasta Garwolin, Weronika Teperek-Duchna - dyrektor wydziału edukacji starostwa, Anita Wojdyła - Dyrektor Handlowy Firmy Brueggen, Aneta Brodowska-Piechota - kierownik d.s Jakości w Piekarni Żabczyńscy, Agnieszka Piętka - właścicielka Serów Zagrodowych, Marek Rybacki- Mistrz Polski w carvingu, pani Renata Rybacka - właścicielka Firmy Studio Kulinarne GastroArt, Halina Poszytek - Prezes Oddziału ZNP w Garwolinie.
30.10.2019 08:26