Jak na urodziny przystało muszą być prezenty. A tymi są dania nowej karty, które już od 11 lipca będą serwowane w Sulbinach przy ul. Bitumicznej. Szczegóły zmian omawiane były z Jeanem Bosem. Z legendą światowej kuchnia, gotującego m.in. dla króla Belgii, od lat współpracuje szef kuchni restauracji Sulbin Marek Rybacki.
Jakie dania zachwycą podniebienia gości? W nowej odsłonie zaprezentują się klasyczne potrawy tatar wołowy oraz flaki wołowe. Miłośników ryb z pewnością zaskoczy towarzystwo m.in. arbuza i miodu przy śledziu marynowanym. Restauracja w urodzinowym menu przygotowała również duszone policzki wołowe z pomidorami i skorzonerą oraz flaki z chipsem z boczku wędzonego. Na słodko Sulbin poleca lody truskawkowe z parmezanem i liściem laurowym.
A to nie wszystko. Restauracja przeszła zachwyca nowym, odmienionym wystrojem. Okazją do przyjrzenia się efektom metamorfozy może być weekend 18-19 lipca. Tydzień po odsłonie nowego menu hotel Sulbin zaprasza na swoje urodziny. Na gości czeka wiele niespodzianek, tym m.in. loteria z nagrodami oraz atrakcje dla dzieci.
Tekst sponsorowany
Napisz komentarz
Komentarze