Reklama
Przepisy gry i nagrody
- 27.01.2010 13:25
Zawodnicy ? biorą udział w rozgrywkach indywidualnych.
Klasyfikacja prowadzona indywidualnie dla każdego uczestnika.
Ubiór zawodników - Standardowe wyposażenie zawodników to koszulka i obuwie. Jedynym dozwolonym rodzajem obuwia jest obuwie płócienne, z miękkiej skóry lub materiału skóropodobnego (skaj, derma) z podeszwami gumowymi lub z podobnego materiału. Używanie obuwia jest obowiązkowe.
Punktacja
I miejsce w turnieju - 20 pkt.,
II miejsce w turnieju - 17 pkt.,
III miejsce w turnieju - 15 pkt.,
IV ? XII miejsca ? kolejno o punkt mniej, pozostali uczestnicy 5 pkt.
Do punktacji Grand Prix sumowane będą wyniki z wszystkich turniejów danego zawodnika.
Klasyfikowani będą zawodnicy, którzy wezmą udział w co najmniej w trzech turniejach.
W finale mistrzowskim zagrają osoby które w całym cyklu sklasyfikowane zostaną na pozycjach 1-6 w poszczególnych kategoriach grup wiekowych.
Nagrody
W edycjach: I, II, III miejsce puchary, nagrody rzeczowe, dyplomy.
W Grand Prix: I, II, III m.: puchary, nagroda rzecz., IV - VI, dyplomy.
PODCZAS TRWANIA ROZGRYWEK FUNKCJONOWAŁ BĘDZIE PUNKT GASTRONOMICZNY SERWUJĄCY POSIŁKI NA GORĄCO , NAPOJE, SŁODYCZE ORAZ CIASTA
Reklama
Napisz komentarz
Komentarze