Marcin Budynek w Dwójce

Uczniowie klas gastronomicznych Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Garwolinie  wzięli udział w II edycji projektu organizowanego przez Polskie Mięso pod hasłem „Wybierz wieprzowinę”.
Projekt był prowadzony przez  Akademię Kulinarną Marcina Budynka i obejmował zajęcia teoretyczne a także warsztaty praktyczne dla wybranych dwudziestu uczniów.

Młodzież, pod okiem znanego kucharza, przygotowywała wykwintne potrawy z wieprzowiny. Mistrz kuchni udzielał cennych wskazówek podczas pracy. Zajęcia zakończyły się rozdaniem certyfikatów i degustacją przygotowanych dań.

łk

REKLAMA




Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentarz

Dodając komentarz oświadczasz, że akceptujesz regulamin dodawania komentarzy


Kod antysapmowy
Odśwież

Korzystamy z tzw. plików cookies w celach gromadzenia statystyk oglądalności. Ustawienia plików cookies możesz zmienić w konfiguracji przeglądarki. Więcej o polityce prywatności portalu