Marcin Budynek w Dwójce

Opublikowano: 14 czerwiec 2017, 06:31 Kategoria Edukacja
zsp 2 garwolinmarcin budymek

Uczniowie klas gastronomicznych Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Garwolinie  wzięli udział w II edycji projektu organizowanego przez Polskie Mięso pod hasłem „Wybierz wieprzowinę”.
Projekt był prowadzony przez  Akademię Kulinarną Marcina Budynka i obejmował zajęcia teoretyczne a także warsztaty praktyczne dla wybranych dwudziestu uczniów.

Młodzież, pod okiem znanego kucharza, przygotowywała wykwintne potrawy z wieprzowiny. Mistrz kuchni udzielał cennych wskazówek podczas pracy. Zajęcia zakończyły się rozdaniem certyfikatów i degustacją przygotowanych dań.

łk

Galeria zdjęć

Dodaj komentarz

Dodając komentarz oświadczasz, że akceptujesz regulamin dodawania komentarzy

Kod antyspamowy
Odśwież

Ta strona używa tzw. cookies. Ustawienia możesz zmienić w preferencjach przeglądarki.